HERLEVIN HYVÄÄ

Dönerin ei tarvitse olla lähikebulasta haettua pikamättöä, josta seuraa turvonnut olo ja huono omatunto. Panostamme puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin ja siksi dönerimmekin on 100 % lihaa.
DIF Döner keskittyy korkealaatuisiin, raikkaisiin raaka-aineisiin ja ruokaisiin annoksiin, joiden lihapitoisuus on 100 %. Ruokalista tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja asiakkaiden eri toiveisiin: maukkaita naudanliha, kana ja seitan -döner annoksia. Annoksiin kuuluu
myös raikas salaatti, tuoreet yrtit ja itsetehty aito berliiniläisleipä. Omalla reseptiikalla valmistetut kastikkeet kruunaavat DIF Döner makuelämyksen.
MISSIONAMME ON
DÖNERVALLANKUMOUS
- YKSI NAAPURISTO
KERRALLAAN.
Haluamme tarjota aidon, berliiniläisen maun, jossa laatu, tuoreus ja maku ovat huippuunsa viritettyinä.
Meillä tarjotaan konstailematonta ja herkullista, herlevin hyvää döneriä rennolla otteella ja intohimoisella asenteella.

Keitä varten olemme? Meillä paremmista dönereistä nauttivat kaikki kaveriporukoista lapsiperheisiin asti. DIF on rento ja mutkaton mesta, jossa nautitaan hyvästä tunnelmasta sekä raikkaista, laadukkaista annoksista. Tarjoamme jokaiselle jotain viihtyisässä ravintolassa ja autenttisessa Street Food hengessä.

DIF Döner on nautintoa sekä kielelle, että mielelle. Helppo ja hyvä ruoka voi olla myös raikasta ja laadukasta – DIF:in annoksen jälkeen ei nimittäin tarvitse kantaa huonoa omatuntoa tai morkkista. Meidän mielestämme kaikki ansaitsevat hyvää arkiruokaa läheltä – kaikki ansaitsevat elämäänsä DIF:fiä.

© Copyright DIF DÖNER Oy 2024